tisdag 28 oktober 2008

Rundvandring i lägenheten.

Idag har fotografen varit här och tog en massa bilder inför försäljnings annonsen. Han och vår mäklare kom ganska så sent och tog god tid på sig så att ljuset ute han försvinna, därför var jag tvungen att använda blixten på mina bilder. Så fina blev inte bilderna men jag hade ju lovat er att ta flera bilder på lägenheten idag.

Hoppas det duger med en liten rundvandring så länge så kan jag ta lite fler bilder i dags ljus en annan dag inom kort. Både jag och min kära har värk i hela kroppen nu efter all städning så vi ska nu ta och vila upp oss lite. Nu kommer snart visningen att närma sig och det finns lite kvar att fixa med. Vi ska bara pusta ut lite grann och sedan blir det nya tag...

Denna vecka kommer vi att få skriva på kontraktet på den nya lägenheten och det ska bli så spännande... om vi får ta en titt på den så ska jag absolut ta med mig kameran och fixa lite bilder. Än så länge så har jag bara en planritning och den är tyvärr sönder ritad och alldeles ned klottrad, i ett försök med att planera möblernas placeringar.

Nu ska vi mysa ner oss med en film och vila våra ömma kroppar...
Hoppas ni får en mysig kväll...
Så ses vi snart igen.
Många kramar
Elin