söndag 30 augusti 2009

Röda lingon och vit ljung...

Sista dagen på denna helg och tiden bara rusar iväg... Känner mig så splittrad just nu, så mycket jag vill göra här hemma och så lite tid... För lite tid för att måla och pyssla, för lite tid för att umgås... Men i fredags så hade jag en liten tjej kräftskiva med mor, systrar och syster dotter, det är så mysigt att samlas bara vi tjejer för att prata strunt och slappna av en stund... Min lilla syster tog med lite lingonris och rönnbärs-klasar som vi dekorerade maten med, jag sparade lite och satte i en vacker skål. Nu känns det som att hösten snart kommer...



Min stora syster tog med lite vita underbara blommor direkt från trädgården och av min kära mor fick jag tre vackra plantor vit ljung. Dessa satte jag tillsammans i en skål och får nu stå på matbordet som ett vackert blickfång...



Idag ska jag plocka lite här hemma och försöka hinna måla ett sängbord som fyndades tidigare. Senare i kväll ska jag och min mor ta en tripp med bilen för att hämta ett bokskåp som jag hade tänkt ha till vardagsrummet... (bilden är lånad direkt från annonsen på blocket) Fixar med lite egna bilder så fort jag fått den på plats...



Önskar er en underbar fortsättning på dagen...
Här är i Stockholm är vädret lite mulet...

Och tack alla underbara för era så fina kommentarer på senaste inlägget.
Många av de varmaste kramarna till er alla...
Elin

13 kommentarer:

Bitte sa...

Så mysigt det låter med en kräftskiva bara för tjejer. Jag tror jag lånar idén på stört! :-)Och vad fint med lingonris och ljung... :-). Det blir så mycket "liv" hemma när man tar in naturen!

Kramar
Beatrice

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Härligt med kräftskiva, bara tjejsnack och goda kräftor. Visst är höstens färger vackra och så lite vitt till. Du har gjort fina höstarrangemang. Ha en fin söndag.
Kramar
AnnaMaria

Viola sa...

SÅ mysigt med en träff med bara de kvinnliga familjemedlemmarna och detta bokskå ser ju lovande ut...tänkte faktiskt på dig igår när jag köpte en underbar liten tavla med en utsmyckad guldram med ett sådant motiv som du gillar...vi har ju aldrig träffats så jag vet ju inte vilket ansikte jag ska tänka på..men det dyker upp bloggnamnet istället, hoppas du har en skön söndag, kram

Vita små hjärtan sa...

Vilket fint skåp!!!
Önskar dig en fin start på veckan!
Kramar Agnetha

Cc sa...

Verkligen ett snyggt bokskåp, dessa är inte lätta att få tag på. Vet hur det är när tiden inte räcker till. Kram

AGENT 77 sa...

låter som en riktigt mysig kväll med tjejerna..gillar ditt skåp wow snyggt..ha fin v..kram E

Anci sa...

Hej !
Det låter som om ni har haft det riktigt trevligt ! Kul att kunna träffas.
Visst känns det att tiden inte riktigt räcker till ? Jag får bara mer att göra ju mer jag gör :)

Ha det underbart !

Kram
Anci

Vit som snö sa...

Tänk vad mycket fint man kan pynta med direkt från naturen! Ljung är såå vackert tycker jag.
Det bokskåpet kommer att göra sej perfekt hos dej, riktigt, riktigt fint!
Tjejkräftskiva lät kul, något att tänka på...
Kram Cilla

SussiLibySweden sa...

Hej!

Här ligt med en riktigt mysig tjejlväll med kräfter. Skåpet, så fint med spröjsen. den blir nog riktigt kanonsnygg när den målats.

Hej från Anneli...SussiLi...

Marie sa...

Hey du!
Måste bara få säga att vilken fantastisk blogg du har och den ger mig verkligen inspiration :)Hittade din blogg av en slump på google och gla är jag för det! Ha det bra!

STENLYCKA sa...

Vad fint det blev med dina vackra tapeter. Vad duktig du är skapa det vackert. Vilket fint bokskåp skall bli spännande att se var du skall ha det.
Kram

Anonym sa...

Stilig bokskap, skal det males eller beholdes slik det er?

Det er alltid koselig å titte inn til deg og bli inspirert.

Håper du har en flott mandagskveld.

Ligger en award og utfordring å venter på deg i bloggen min:)

Klem Jeanette

Rajee Sood sa...

Hi,
Just can't stop loving your blog enough ... its beautiful ... love every picture of yours ... the pot looks so beautiful ... :)