lördag 25 oktober 2008

Jag måste få be om ursäkt för att det blev ett så stort mellanrum mellan inläggen, jag hoppas ni inte är allt för besvikna och ska försöka gott göra er...
Förklaringen är att vi jätte nyligen råkade bli erbjudna en ny lite större hyres lägenhet och insåg snabbt att detta kunde vi inte bara tacka nej till.

Med inflyttning redan den 23 december så förstod vi att vår nuvarande lägenhet måste snabbt ut till försäljning... Det har varit en hektisk resa med att hitta en bra mäklare och fixa alla papper med den nya lägenheten... hur ska detta gå när tiderna är svåra. Vi kan inte mer än att hoppas på det allra bästa nu. Mäklaren vi valde älskade vår lägenhet men hade ett förslag... Lägenheten är lite svår möblerad med få väggar och många dörrar och fönster. Som ni kanske inte vet så var en matsal min önskan när vi flyttade in och därför fick vardagsrum och sovrum dela rum.

Mäklaren frågade om jag kunde göra om lägenheten till en mer traditionell lösning. Jag är inte den som tackar nej till en inrednings utmaning och meddelade att jag fixar det... Oj herre gud vad har jag gett mig in på... På tisdag kommer fotografen... Som tur var så har min kära förståelse för alla tokigheter jag ger mig in på och har stöttat mig hel hjärtat. Så idag kommer min kära och hans far att köra iväg soffan och matsals möblemanget till ett förråd.. De kommer så klart inte att säljas utan ska sparas till nästa lägenhet...

Samtidigt idag kommer de att hämta en ny mindre soffgrupp... ni ska få se den är helt underbart söt... Och städning... lägenheten kommer ihelgen att bli tipp topp skinande ren. Skälvklart så kommer jag på tisdag efter att fotografen varit här att ta så många bilder på hela lägenheten och visa er hur det tillslut blev.

Så kanske för första gången kommer en fransk lantligt inredd Stockholm lägenhet att visa sig på hemnet inom kort...
Nu ska jag inreda vidare och hoppas ni får en riktigt trevlig helg...
Tusen kramar
Elin

6 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Vad ROLIGT med ny lägenhet!!! Jag ser även fram emot bilder på den ni ska sälja..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Lilla huset på prärien sa...

Oj vad spännande! Lycka till med försäljningen!! Du får inte glömma att visa lite fina bilder!!

Kram Jenny

Evelina sa...

Väntar med spänning på bilder både från gamla och nya lägenheten..

Trevlig kväll/Evelina

Lyktor och Tyg sa...

ojojoj låter väldigt stressigt, önskar dig lycka till- Och roligt att få se den nya lägenheten sen.
mvh Kristina

Frida sa...

Föstår att det har varit mycket att göra, lycka till med lägenheten!
Kram Frida

AGENT 77 sa...

wow så mycket vackra bilder från ditt hem.du har god smak..ha bra v..kram E Tack för att du följer min blogg,kul..