tisdag 28 oktober 2008

Rundvandring i lägenheten.

Idag har fotografen varit här och tog en massa bilder inför försäljnings annonsen. Han och vår mäklare kom ganska så sent och tog god tid på sig så att ljuset ute han försvinna, därför var jag tvungen att använda blixten på mina bilder. Så fina blev inte bilderna men jag hade ju lovat er att ta flera bilder på lägenheten idag.

Hoppas det duger med en liten rundvandring så länge så kan jag ta lite fler bilder i dags ljus en annan dag inom kort. Både jag och min kära har värk i hela kroppen nu efter all städning så vi ska nu ta och vila upp oss lite. Nu kommer snart visningen att närma sig och det finns lite kvar att fixa med. Vi ska bara pusta ut lite grann och sedan blir det nya tag...

Denna vecka kommer vi att få skriva på kontraktet på den nya lägenheten och det ska bli så spännande... om vi får ta en titt på den så ska jag absolut ta med mig kameran och fixa lite bilder. Än så länge så har jag bara en planritning och den är tyvärr sönder ritad och alldeles ned klottrad, i ett försök med att planera möblernas placeringar.

Nu ska vi mysa ner oss med en film och vila våra ömma kroppar...
Hoppas ni får en mysig kväll...
Så ses vi snart igen.
Många kramar
Elin


8 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

Tack för titten - vad fin och mysig lägenhet!
Stort lycka till med försäljningen, jag tror det kommer att gå jättebra så fin som den är!

spännande med större lägenhet också! Grattis!

Kram
susanne

Lilla huset på prärien sa...

Oj - du har verkligen varit flitig med kameran! Men det är klart du ska vara det när ni har städat allt gjort så fint! Vad roligt att få flytta in till någonting helt nytt och sen få inreda det! Det ska bli spännande att se. Lycka nu till med försäljningen av lägenheten!

Kram Jenny

tinemor sa...

Du har et underbart og vakkert hjem!!!
Takk for titten.
Kram

My Lovely Things sa...

Vd roligt att ni har fått tag på en större lågenhet..

Er lågenhet är så fin..det blir alldeles säkert lättsåld..

Vet precis hur du har haft det..vi har flyttat möbler..packat ner saker för att det ska se tommare ut och mer ytor..oj vilket jobb..
lycka till med allt..
kram anna

Lyktor och Tyg sa...

så fina bilder jag har aldrig sett så mycket bilder i ett å samma inlägg i någon blogg, kul!
kram Kristina

Viola sa...

Har något åt dig, ser fram emot att läsa detta, kram

Myownhome sa...

Ojj... Hur kan man sälja en såhär fin lägenhet??? :D

Marie Söderberg sa...

du har bra smak..har kollat igenom bloggen nu..kul..jag är helt förundrad över att jag har missat din sida..av en slump hittar jag hit..klickade på kungsholmsknappen på min blogg..och klickade här..jag kommer garanterat tillbaka är oerhört nyfiken hur du inreder den nya lyan..ha det gott/marie