fredag 27 mars 2009

Underbar våning Stockholm Vasastan...

Underbara bilder från en vacker våning ute till försäljning...
Stockholm, Vasastan, Birger Jarlsgatan...
Så vackert...
Ett sådant vackert kök och en vacker dag när det finns plats så önskar jag mig en svart flygel...Och så önskar jag er en underbar helg...
Många varma kramar
Elin

6 kommentarer:

drömmen om vitt sa...

Hej! jag tycker att du visar såååååå underbara bilder här jämt.......snudd på att jag skulle vilja byta stil här hemma, men gubben skulle nog bli tokig.....först bearbeta honom till att måla allt i vitt/shabby och så nu så skulle jag kunna tänka mig lite av den stilen på hem som du visar....börjar nämligen att tröttna på alla dessa vita scabby hem och så då även mitt.
Trevlig helg!
Lotta
P.s Jag tycker att ditt hem är helt underbart.

Anonym sa...

Vilken vacker lägenhet det skulle vara underbart och få bo i en sådan.
Nu har jag gjort ett ägg efter din beskrivning,jag rev, klistrade och lackade, det var jätte kul. Nu skall jag smycka det med något band. Får ut och handla lite mer ägg och band.Så glad jag är att du berättade hur man gjorde. En stor.... kram.
Sköt om dig och ha en skön helg! Stenlycka

Jenny Oak Fae sa...

Så vackert..!

Önskar dig också en underbar helg!

: )

KRAM, Jenny

<3

Viola sa...

EN LJUVLIG VÅNING OCH DEN KOSTAR VÄLAN INGENTING KAN JAG TRO...HOPPAS DU AHR EN FIN KVÄLL, HÄR HAR VI HAFT SNÖSTORM HELA DAGEN SÅ NU ÄR VÄRLDEN VIT IGEN.....BLIR SÅ TRÖTT, KRAM

Lantligt i stan sa...

Vackra bilder! En underbar våning!
Äntligen är det fredag, men sitter och halvsover i soffan. Ska nog lägga mig istället. Mycket att göra under morgondagen. Ha en trevlig helg!
Kram Anki

lugnet sa...

Gud så snyggt, och vilket space!!
Mysig liten balkong också!

Kram Ulrica